Politica de soluționare a cererilor clienților noștri | e-studii.ro

Politica de soluționare a cererilor clienților noștri

Consilierii e-studii.ro obţin diferite acte şi parcurg proceduri complete, spunându-vă întotdeauna ce trebuie să faceţi dvs. în continuare cu actele obţinute (consultanţă post-contractuală). De fiecare dată, vom începe cu o consultanţă prealabilă gratuită, pentru ca dvs. să întelegeţi fiecare procedură în parte şi de ce sunt necesare anumite acte (solicitate de către instituţiile publice).

Pentru fiecare solicitare/comandă/dosar se întocmeşte un calcul foarte exact al cheltuielilor totale ale întregii proceduri (cheltuieli obligatorii, adică diferite taxe + onorariul firmei noastre de consultanţă + costul transmiterii actelor finalizate către dvs., în ţara/localitatea în care vă aflaţi).

Consilierii e-studii.ro vă ajută ORIUNDE VĂ AFLAŢI în România (în orice localitate) sau în străinătate (în orice ţară). În plus, vă vom obţine actele solicitate FĂRĂ SĂ FIE NECESARĂ PREZENŢA DVS. ÎN ROMÂNIA.
Consilierii e-studii.ro efectuează diferite operaţiuni la solicitarea clienţilor, atât persoane juridice (societăţi comerciale, PFA, asociaţii, fundaţii), cât şi pentru persoane fizice (cetăţeni români care lucrează/studiază în străinătate, în diaspora sau cetăţeni străini care au nevoie de întocmirea a diferite acte).
Consilierii e-studii.ro au o experienţă de peste 15 ani şi sunt întotdeauna în contact cu cele mai noi modificări legislative din România şi din Uniunea Europeană.
Colaborăm periodic cu parteneri din domeniile conexe consultanţei de specialitate (contabili, notari, traducători, alţi consilieri etc.) şi avem posibilitatea să vă oferim consultanţă de specialitate (orală, scrisă sau mixtă) în vederea obţinerii actelor de care aveţi nevoie.
Consilierii e-studii.ro au un program de lucru flexibil, vă stăm la dispoziţie în fiecare zi, de Luni până Vineri, între orele 9:00 – 20:00, pentru cosultanţă telefonică, prin e-mail sau prin Whatsapp. Puteţi să ne contactaţi după ce aţi plecat de la serviciu, fără să vă fie teamă că nu mai găsiţi un consilier disponibil să vă ajute la ora respectivă. Pentru cetăţenii români din străinătate, datorită diferenţelor de fus orar, pe care NOI le înţelegem, putem oferi consultanţă şi în afara acestui interval orar.
Consilierii e-studii.ro vor dovedi întotdeauna promptitudine (de exemplu, dacă procedura legală prevede un termen de 2 zile, actele de care aveţi nevoie vor ajunge în posesia dvs. în 2-5 zile, interval la care se mai adaugă doar durata transmiterii acestora prin firmele de curierat.
Consilierii e-studii.ro aplică o politică de tarife mai mici decât ale concurenţei, inclusiv datorită faptului că firma noastră de consultanţă nu este înregistrată ca plătitor de TVA. În plus, oferim reduceri pentru clienţii fideli, între 20% şi 50% din onorariul firmei noastre de consultanţă, începând cu a 2-a solicitare / comandă / dosar, în funcţie de complexitate.